Kauno rajone – 600-asis kūdikis

Šiandien Kauno rajono savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas 600-asis šiais metais kūdikis – Linas Mačiulis.

Rugsėjo 11-ąją pasaulį išvydęs mažylis gimė sociologės Živilės ir inžinieriaus elektriko Eligijaus Mačiulių šeimoje, gyvenančioje Šatijuose, Lapių seniūnijoje. Buvęs kaunietis ir iš Zarasų kilusi žmona  čia atsikėlė gyventi prieš 5 metus, nusipirkę namą tuometiniuose soduose, šiandien tapusiuose kaimu. 

Gimimo liudijimo pasiimti atvykęs tėvelis nustebo ir apsidžiaugė sužinojęs, kad jo sūnus tapo jubiliejiniu Kauno rajono gyventoju.

Linas – antrasis vaikas šeimoje. Vyresnė sesutė, keturmetė Vesta, naujojo šeimos nario dar nematė, nes mama ir vos prieš dvi dienas gimęs mažylis dar ligoninėje. „Tikimės, kad grįš  rytoj, tada dukrelė realiai supras turinti broliuką, kurio laukė ir dar negimusio nuotrauką matė“, – sakė Eligijus.

Naujagimės tėvelį, atvykusį užregistruoti sūnų, pasveikino savivaldybės mero pavaduotojas Paulius Visockas. Jis pasveikino šeimą su pagausėjimu ir tradiciškai įteikė knygą „Atrastas neatrastas Kauno rajonas“.

„Džiaugiuosi, kad jaunos šeimos kuriasi Kauno rajone ir čia gimdo vaikus. Taip auga rajonas, ir jau nebetoli tas laikas, kai mūsų  bus šimtas tūkstančių“, – kalbėjo vicemeras. Jis palinkėjo mamytei ir sūneliui sveikatos, o mažajam užaugti doru savo kraštą mylinčiu piliečiu.

Pernai 600-asis kūdikis, Davidas Petuchovas iš Linksmakalnio, buvo užregistruotas rugpjūčio 1-ą dieną.

Kauno rajono savivaldybės informacija ir nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode